Korall Kupa
sakkverseny

 

 
Belépés
 
Menü
 

MEGOSZTÁS
Google
Twitter
Facebook

 
 
 
2023. Március 23., Csütörtök
Bajnokságok szabályzata

2012-01-30


A tavaszi és őszi bajnokságok versenykiírása

 

Verseny: Café Korall bajnoksága (Korall Kupa barátságos sakkverseny)

Rendező: Korall Kávézó és Ördögkonyha

Színhely: Korall Kávézó (A sorsolás, mérkőzések lejátszása, eredményhirdetés, edző mérkőzések.)

Lebonyolítás: a bajnokágra nevezni a sorsolás napjáig lehet. A sorsolást követően a FIDE versenyszabályzata alapján történik a meghatározott fordulók lejátszása. A mérkőzések lejátszásának időpontját a versenyzők egymás közt egyeztetik. Előre meghatározott nap a hét utolsó napja, vasárnap (ajánlott), ezen a napon a kezdés 9 óra 30 perc.

Játékidő: 2 x 75 perc. Óra használata kötelező. Az óra megfelelő működését a verseny kezdete előtt ellenőrizni kell!  (Felelősök: Gróz Károly, Várkonyi Miklós)

Játékszabályok: az adott forduló mérkőzéseit a következő forduló kezdetéig lehetőleg le kell lejátszani. Előre játszás lehetséges. Szabadságot, munkahelyi elfoglaltságot figyelembe kell venni. Az utolsó forduló kezdetéig az előző fordulók minden mérkőzésének be kell fejeződnie. Minden egyéb és vitatott kérdésben a FIDE versenyszabályzata a döntő.

Eredmények: a Korall Kupával kapcsolatos összes információ megtekinthető a www.korallkupa.hu weboldalon. Az eredmények nyomtatott változata a versenyek helyszínén kifüggesztésre kerülnek. (Felelős: Szilágyi László)

Helyezések: pontegyenlőség esetén a Berger-Sonnenborg számítás dönt, ha az is egyenlő, akkor a harmadik helyezésig 2 x 15 perces mérkőzés dönt. A további helyezéseknél, ha a Berger pontok egyenlők, akkor az egymás elleni eredmény, illetve a több győzelem dönt.

Díjazás: Korall Kupa - a győztes nevének bevésése (a kupa a kávézóban marad).
1. helyezet: aranyérem + oklevél, 2. helyezet: ezüstérem + oklevél, 3. helyezet: bronzérem + oklevél további résztvevők részére: emléklap. Továbbá az első három helyezett különdíjban részesül a szponzorok felajánlásából.

Nevezési díj: a versenyzők előzetes egyeztetése alapján.

Játékvezető: Várkonyi Miklós


Alapító: Várkonyi Miklós

 

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!


FŐOLDAL
 
2022 őszi bajnokság díjkiosztó
2022 őszi bajnokság díjkiosztó
 
2016 ŐSZI BAJNOKSÁG DÍJKIOSZTÓ
2016 ŐSZI BAJNOKSÁG DÍJKIOSZTÓ
 
Aktuális
 
Naptár
 
2023. Március

H K Sz Cs P Sz V

    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31